Tuesday, March 06, 2007

TAG lagi

Damn!

Laku pulak TAG ni. Banyak blog orang aku baca ada tag ni. Sialan kau Bai kerana mengetag aku. Sapa la yang rajin benor memulakan TAG ni? Damn!

So here we goes..

6 Perkara Pelik Tentang Saya.

1. Saya berjalan macam kingkong. King kong berjalan macam Brad Pitt. Jadi, saya berjalan macam Brad Pitt.

2. Saya kuat kentut yang bunyi kuat macam mesin gun. Mesin gun pun tiru bunyi kentut saya. Sapa nak lawan berbalas kentut dengan saya, sila praktis banyak-banyak untuk mengelakkan kalah teruk.

3. Saya berak lama setiap pagi. Kadang-kadang 2 kilo sekali teran. Ini anggaran kasar saja, sebab saya tak pernah timbang taik saya.

4. Saya pernah patah tangan kiri dan kanan. Tetapi telur kiri dan kanan masih normal.

5. Pusat saya dalam. Boleh ternak ikan dalam tu, maksud saya, ikan laga. Bukan ikan lumba-lumba.

6. Muka saya banyak taik lalat macam Saripah Aini. Muka lalat banyak taik saya kalau mereka menghurungi taik saya. Muka lalat banyak taik saripah Aini kalau mereka menghurungi taik Saripah Aini pula.

Ehh.. ini bukan benda pelik tentang saya. Ini benda keji dan kotor tentang saya.

sekian.

Oleh itu, saya nak buat TAG baru.

Sila ceritakan 6 perkara kotor tentang anda. Tag ni saya tujukan kepada siapa yang baca entry saya ni. Padan muka korang.

20 comments:

booGie said...

fuh!
Nasib baik aku tak baca

Anonymous said...

aku plak tak bace pun...mengeja jer..tu pun ade yang aku skip sbb tak reti eja

Anonymous said...

Saya dengan sungguh bangga dan kembang hidung yang tak terhingga, sudi merima penghormatan merasmikan TAG dari taiko yang tak taiko langsung ni...

1. seluar aku kotor
2. setokin aku kotor
3. kasut aku kotor
4. rambut aku kotor
5. sepender aku pun kotor
6. aku kekadang suka fikir kotor

semuga anda berpuas hati..(nasib la kalau tak puas hati..)

wan said...

Tuju tak tepat. Tak payah jawab.

Semua tak pelik, pasal serasi dgn "taiko".

Lizzam said...

6 perkara kotor pasal aku:

1. aku baca blog ko
2. aku baca entry ko yang agak2 kotor (macam entry ni)
3. aku terpengaruh nak tulis menda2 yang kotor dlm blog aku
4. aku mula nak taip entry yang kotor
5. tapi tak jadi sebab mak aku marah kalau aku main kotor.
6. aku tulis komen kat blog ko

13may said...

keji sungguh!!!!

hahha:D

Taiko said...

sudah la boogie, pengecut!

tima kaseh kat yang rajin buat tag ni. korang memang pengotor tau. ha haha

terabot said...

apa nak kata...saya bukan baca tapi terbaca...tak sama kan.....lalalalala

Foxybabe said...

UuuuUuuuu..
jalan cam brad pitt...

UuUuUuuuu...

Tenno Miyake said...

Jalan cam brad pitt?

Aku masih teringat cemana kitorang (kitorang tu aku omen dan ter) kutuk cara ko jalan masa kat rumah apartment dia di satu petang jumaat yang kita semua tak pegi semayang jumaat dan lepak rumah omen kat damansara perdana itew..

Ingat tak? :p

Fina said...
This comment has been removed by the author.
Fina said...

benda benda pelik kau memang keji...

Anonymous said...

Si taiko mata sepet ni suka betul buat blog nih... sungguh goblog kamu yah!

Anonymous said...

Si taiko mata sepet ni suka betul buat blog nih... sungguh goblog kamu yah!

Anonymous said...

Si taiko mata sepet ni suka betul buat blog nih... sungguh goblog kamu yah!

Anonymous said...

Ampun pak taiko!!.. terklik 3 kali atas tuhh!

Reizzal said...

kelakaq gile..
cayalah !

cipan wangi said...

ko giler tiko ke kau nyayok...

Saya Sesat? said...

1. pernah minum air mani sendiri ketika dicium oleh wanita itu yang baru lepas meniupkerjakan aku.

2. pernah menjilat air liur berkahak bewarna kuning milik sendiri di atas jalan akibat cabaran rerakan yang akan membelanja makan sepanjang hari (breakfast, lunch, dinner)

3. membaling tahi ke siling tandas kerana terlalu kreatif dan batu ("stone")

4. menjilat puki wanita yang didatangi haid dengan tidak sengaja.

5. suka mencium bau cagu yakni kotoran hitam di celah kuku ibu jari kaki.

6. suka mencium seluar dalam sendiri setelah dibuka untuk mengukur kemasaman untuk hari tersebut.

7. pernah berzina di dalam toilet tingkat satu di seremban parade pada pukul 9 malam (ketika hendak closing)

Anonymous said...

teruk gila si sesat ni!