Tuesday, August 07, 2007

Keyword 3

Kah kah kah kah... kelakar betul la bila aku check keyword analysis untuk blog aku ni. Kesian orang yang mencarik info lain kat internet, tapi akhirnya membawak ke blog ni. Dah la keyword masing-masing tak hengat punya kelakar. Ada ke carik info 'jilat ketiak cikgu' kat internet? kah kah kah kah.. bodoh dan tak bermoral betul! Tak tercapai akalku membacanya, bagaikan diriku tapak sulaiman lah kiranya. (ini aku rasa nanti kalau ada orang nak carik lirik lagu Elyana ni boleh sampai ke blog aku ni. hahaha)


Perc. Search Term
6.98% taiko must die
4.65% ayam jalil hamid lirik
4.65% update site:hazril.blogspot.com
3.49% hantu jin gemuk
3.49% kaber hero kaber zero
3.49% tadika site:hazril.blogspot.com
3.49% darjah satu site:hazril.blogspot.com
2.33% cipap kadazan
2.33% haliza resepi
2.33% kancing gigi
2.33% nombor kad pengenalan p ramlee
1.16% budak sekolah liwat
1.16% www.google.com.my isteri lucah
1.16% hisap butuh abang
1.16% resepi masakan air tangan tengku puan pahang
1.16% taiko
1.16% nama asal sabah
1.16% rekoder
1.16% bulu tangkis kartun
1.16% buku menjahit manik noraini abdullah
1.16% asal usul bola tampar
1.16% makcik gian
1.16% cerita pengalaman kena rogol
1.16% sejarah bola kaki
1.16% pemain bola keranjang kerusi roda
1.16% asal usul tamborin
1.16% asal usul kuih tempeyek
1.16% kemaluan pak
1.16% haliza misbun punggung
1.16% jilat ketiak cikgu
1.16% iks belacan melaka
1.16% teka-teki kelakar
1.16% awek tudung isap batang
1.16% darjah 1 site:hazril.blogspot.com
1.16% cara cara memanggil jin
1.16% gambar muka masam
1.16% tapak permainan bola tampar
1.16% taiko not die
1.16% cara jahit manik pada baju kurung
1.16% hisap pepet
1.16% skodeng melayu.blogspot.com
1.16% budak gemuk
1.16% asam garam kehidupan
1.16% nyonyot dan isap
1.16% gambar cangkul iban
1.16% hazril taiko
1.16% blogspot bohsia
1.16% hazril.blogspot.com
1.16% nombor ekor
1.16% cerita skodeng
1.16% hilang teruna
1.16% siti nurhaliza gemuk berisi
1.16% cara nak jahit manik dan labuci
1.16% sex budak melayu pelacur blog
1.16% awek skodeng blogspot.com
1.16% pengalaman berkhatan
1.16% bayi macam ular
1.16% kadazan resepi
1.16% resepi maruku
1.16% awek skodeng blogspot
1.16% purdah al arqam
1.16% pertama kali jilat pantat budak bawah umur
1.16% coolooc

p/s: sapa pulak yang search keyword 'taiko not die'? Baik mengaku! kih kih kih

16 comments:

karim said...

cara-cara panggil jin? kahkahkahkah... guling2 aku baca

hei jin kemari kauuu!

nazztradamus said...
This comment has been removed by the author.
nazztradamus said...

buku menjahit manik noraini abdullah pun ada?? hahahaha!! aku nakkk buku tu..! haha!!

Lizzam said...

skrg ni musim kerja khusus ke?ramai lak carik asal usul ni...dah elok2 nak wat assignment, jumpa blog ko, sure tak jadi studi nyer...hahaha

Tenno Miyake said...

eh ni ko tengok kat mana eh?

Ko dah dapat email ke?

soryla beb.. aku super busy la.. happy belated birthday anyway..

Mak Su said...

kah kah kah, lucah betul ko punyer wordings...

Peej said...

lawak ahhh...tapi banyak kearah kelucahan..nampak sangat blog nih berunsur kelucahan...

ahmad_xkesah said...

aiseh..
dh start post keyword plak..
xde idea la tuh..
jemm....

Taiko said...

karim: itu pasal la aku pun nak terguling jugak.

nazz: he he he. aku paham maksud kau.

lizzam: inilah bukti bahawa teknologi dah disalahgunakan. terutamanya membuat blog tak berfaedah macam aku ni. heheh

tenno: buat la statistic kat statcounter.com. aku takdapat pun
email?

ahmad: bukan takde idea. bz maaa

maksu: bukan lucah.. tapi dewasa.

peej: bukan lucah.. tapi dewasa.

nanana-ne said...

har har har
lucah la.
dewasa?

blackpurple said...

Ha ha ha. Aku nak check aku punya pulak... ha ha!

13may said...

hahha hahha hahha.....
lawak betoi :))

wan said...

berdasarkan search terms tuh, kena letak label 18sx nih!

Nunn said...

brader keh keh keh.........

Amalina said...

sapa yang belum daftar sila guna link ini yer.. www.jombro.com/amalina

MekonG said...

see my site more about this..
http://mekongpeace.blogspot.com