Friday, January 30, 2009

Surat Tunjuk Sebab

Assalamualaikum. Ke hadapan pembaca sekalian. Apa khabar? Harap-harap pembaca sekalian sihat walfiat punto. Aku kat sini sihat walaupun penyakit kentut merata tempat aku masih belum pulih sepenuhnya, terutamanya bila ada kat dalam lif seorang diri.

1. Rasanya tak perlulah aku mintak maaf sebab tak update blog dah 4 bulan. Ini semua bukan salah aku. Sebenarnya aku tak update blog sebab aku dah tersesat ke alam bunian lepas raya puasa hari tu. Aku tersesat 4 hari je sebenarnya. Biasalah.. kalau kat alam bunian 4 hari, kat alam manusia dah 4 bulan. Naib baik aku tak tersesat 12 hari. Kalau tak, lagi lapan bulanlah korang nak tunggu aku update. Dekat alam bunian sana mana ada internet. Diorang semua pakai ilmu batin aje kalau nak bertelekomunikasi. Kalau korang nak tahu, sejurus selepas aku kembali ke alam manusia ni, terus aku update ni ha.. Korang jangan tak caya pulak. "Tumpah aku tak tipu.. Bumi Allah!" (Sumpah aku tak tipu, Demi Allah)

2. Setelah 4 hari (bersamaan 4 bulan waktu manusia biasa) aku tak menjengah blog aku sendiri, aku terperanjat sebab dah ada 24 follower yang mengaku follow blog aku. Terima kasih la kat korang. Korang jangan follow aku lelebih pulak. Takut jugak aku, kalau-kalau aku nak ke jamban pun korang follow jugak. Lagipun, banyak ajaran sesat kat dalam blog aku ni. Kalau lari korang punya akidah, akhlak, dan pendidikan moral, aku tak jamin dengan ikat jamin. Kesedaran sivik bermula di rumah. Bila la aku nak merasa honda sivik?

3. Last sekali aku cerita pasal apa ha? ohh.. masih dalam tahun 1991 ke? hua hua hua.. dah jauh ketinggalan dah cerita aku ni.

4. Aku buat entry baru lah ye... bila aku nak buat entry baru tu? 4 bulan lagi kot?? heheheh

9 comments:

suhanazainal said...

wah taiko suda balik.
welkam bek welkam bek.

ps: kot ye pun, toksah la buat cerita masuk alam bunian. :P

iDA said...

wah wah wah.. buleh le buat cite pasal alam bunian lak.. buleh?

@t00neY r00neY® said...

ye ke?
ko kt bunia nun??

ko jgn wat main...

gua polo blog lu secara menyendiri...

Uda said...

ko jgn nk kencing la taiko, bunian 4 hari sama dgn alam manusia 4 tahun la.... (aku refer dgn sibongkok....) :p

p.s. blog aku pon dh mcm goblok silk store.... haha!!!!!

chucky said...

kat alam bunian,try la tulis diari
nnt jumpe ketua tok batin,mintak tolong dia konvet jadik blog

riqzmie said...

hi,can we exchnage our banner,if u done have banner i still can post yur link,please let me know after it done.my blog about my addicted making wire jewelry.thank
http://www.riqzmiecreation.blogspot.com/

vonn said...

orang bunian lawa2 tak?

Anonymous said...

giler dah sampai alam bunian..ko memang HEBAT!!

Feroz said...

memang hebat.sampai skarang tak update-update..