Monday, September 18, 2006

Sungguh Ceria

Aku sungguh ceria bila bangun pagi ni.

Kenapa ya?

Ohh.. Arsenal menang semalam.

Dengan team mana?

Ohh.. Manchester United.

Main kat mana?

Ohh.. Kat stadium Manchester United, Old Trafford.

Dengan gembiranya aku pergi kerja sambil dengar CD Britney Spears kuat-kuat seolah-olah aku adalah peminat setia Britney Spears.

Jangan marah aaaa penyokong MU. Heh he heh

15 comments:

lilyliverbird said...

Congrats Gunners. How sweet. Jeles ni. *uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah*

AKULAH MASTURA.. said...

ape yg bestnye kalo arsenal menang..hehe..diorg yg menang..bukan kite pon..wakaka

atrco said...

wa baru jer membabikan adebayour sebab tak score-score.

tiba2 lepas tu dia score. terus tarik balik makian.

lazat sungguh rasanya dapat 3 point kat OT

Ordinary Superhero said...

Wa tak puah hati MU kalah. Tapi camna nak menang kalau main macam p-tuuut-t. Time for Ferguson to go.

Uda said...

oooo... sokong Arsenal rupanya.... Nasib baik bkn sokong chelsea.... kalau tak.... aku bakar stamford bridge tuh... hehehe....

p.s. 'Beware! Driver Don't Give A Shit Anymore' is a Man. Utd. supporter... For life....

skiver said...

Inilah hari Isnin pertama dlm sekian lama aku pegi keje dgn hati yg gumbira (siap pakai Arsenal training kit lagi) - selalu budak2 Manure (yg penuh satu opis) belagak dpn aku, hari ni semue malu nak angkat muka!

CaZa said...

aku suka aku suka aku suka!!

booGie said...

Bro,

5 games, 5 points?
Apa jadahnya tu?
heheheh... Jgn marah.
Lgpun, yeap. Arsenal adalah terdesak.
TQ

Tenno Miyake said...

arsenal bukan ada apa kene mengena dengan kau pun..

eh ada..

padang bola.. hehehe..

lapangan terbang bukan kau.. hahahaha.. nyahche tak salah aku..

SUAKKK!

13may said...

aku sokong Perlis!

Foxybabe said...

Apa kena mengena Britney Spears ngan Arsenal? Aku tak paham.

Liverpool kalah la. Gile tak best.

ina said...

ek ele boring

Anonymous said...

selamat berpuasa kepada ko taiko dan penyampuk-penyampuk lain yang beragama Islam. semoga Allah melimpahkan rahmat-Nya untuk kita dan hidup kita sentiasa diberkati

Tenno Miyake said...

selemat berpuasa taiko,

dah dapat dah jalan short cut tu?

Taiko said...

lily: tima kasih. macam aku pulak arsene wenger

mastura: aku ada saham la kat arsenal fc

atrco: samalah kita. ha ha ha

ordinary: padan muka ha ha ha

uda: ha ha ha ha


skiver and caza: give me 5!

boogie: season baru bermula...

13May: aku sokong NS Naza..

Foxybabe: Britney Spears adik angkat aku, arsenal team kegemaran aku. Jadi, Arsenal adalah team kegemaran abang angkat Britney Spears. Itulah kaitannya.

ina: yeaa bangggg..

anonymous: terima kasih

tenno: dah jumpa dah. bila nak belanja aku bukak puasa? ada karaoke bukak puasa ke kat JB?