Tuesday, December 12, 2006

Cliche 2

Ngeh ngeh ngeh..

Bukan salah ibu mengandung,
Salah bapak tak pakai kondom.

Rambut sama hitam,
Tahi pun kadang-kadang sama hitam.

Bersatu kita teguh,
Berdua kita bersetubuh.

Sila contribute..

19 comments:

Anonymous said...

dari jaga tepi kain orang, baik jaga dalam kain orang

bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi
penampar sebelah tangan tetap berbunyi

apa dalam baju sekuntum bunga cina
apa dalam baju buat adik terjaga

sarip dol said...

jgn kata berdua.. bertiga pon bleh.. hehehheh

passerby said...

aku baca blog taiko nih makin hari makin lucoh ajoo.. :P
teruskan usaha hahaha

sylphlike said...

Biar lambat asal selamat
Biar cepat tak kena pecat

Mendung tidak bererti hujan
Mengandung bererti perbuatan jantan

Uda said...

Makan Hati Berulam Jantung,
Lagi Sedap Ulam Cicah Budu.

13may said...

Tepuk dada tanya selera
Tepuk buah dada lagi menyelera...

hahha...

lilyliverbird said...

sayang anak, tangan-tangankan
sayang isteri, belasah habis-habisan

he he

achik said...

bersatu kita teguh
bercerai kita kawin lagi

13may said...

Buat baik berpada pada..
buat jahat jgn sekali....tapi buat banyak kali...

hahha...

nadya said...

taiko .. (dan kawan2 taiko sekalian)

aku nak tumpang lalu, nak tumpang post link utk membantu org yg memerlukan bantuan boleh?

amal jarian n pertolongan dalam segala bentuk adalah dialu2kan:

hi friends, appriciate if you guys can spread the words or contribute in anyway. appriciate all sort of help.may god bless and return the favour to you.. please click link below: -nadya

http://drbubbles.blogspot.com/2006/12/urgent-appeal-for-adik-mohd-syazwan.html#comments

tolong visit n baca rayuan adik syazwan nih. thanks in advance.

13may,aku ada terbaca pasal ada dermawan suka2 hati nak derma rm20k sbb dia terlalu kaya. kalau cerita kau tu betul, mungkin dermawan nih boleh tolong adik syazwan kita..

okay taiko, kembali kepada article klakar kau.. :)

thankss!!

Rt Hon Sir Cipan Nougat-Tenuk said...

Genggam bara api biar sampai jadi arang,
Genggam buah dada tapi lari cepat-cepat.

Ni untuk org Jepun yang suka buat video tangkap-and-lari.

:D

Tenno Miyake said...

oi lucah lucah.. tak larat aku yang beriman ni nak baca .. hahahahaha.. :p

Anonymous said...

Tengah projek disergah penunggu,
Terkejut pengsan si minah mengawan,
Udah seminggu orang menunggu,
Bila lagi nak update, kawan?

:D

Keropok said...

Berakit-rakit ke hulu
Berenang-renang ke tepian
Lama-lama jadi letih

Keropok said...

Telur sebiji, riuh sekampung
Telur sebiji, adalah ruang lagi dalam spender...

azka said...

slmt tahun baru + rayo aji taiko, tak korban ke thn nie

13may said...

selamat hari raya haji & selamat tahun baru 2007...

Tenno Miyake said...

oi lahanat,

aku rasa aku faham dengan apa kau tulis ni tapi apa kena mengena dengan ko tak hupdate nih?

aku dah update la.. hahaha!

nazztradamus said...

aku sebelum ni silent stalker blog ko yg lawak tak hengat ni..

tapi sekarang aku terpaksa stalk secara terang terangan... sebab aku wonder..

...apsal lama tak update?

(update lorr... aku dah lama tak gelak guling2 kat office ni.. heh)