Monday, February 05, 2007

Bra

Aku malas la nak cerita hari ni. Aku paste aje la gambar2 ni. Member aku yg email kat aku.




Cehh.. Nasib baik tak sampai hurup Z.


A: sepatutnya sesuai untuk 'Anak dara baru baligh'


B: Sepatutnya sesuai untuk 'Bola Tenis'



C: Sepatutnya sesuai untuk 'Cayalahhh'



D: Sepatutnya sesuai untuk 'Dah Kawin'



DD: Sepatutnya sesuai untuk 'Dah Dapat Anak 5'



E: Sepatutnya sesuai untuk 'Eh... biar betul!'



F: Yang ni sesuai.. tak pun 'Fewwwittttt'



G: Sepatutnya sesuai untuk 'Gillerrrrr'



H: Sepatutnya sesuai untuk 'Hantu Kopek'
Heheheh... Jangan marah aaa..

Teka-teki: Dalam banyak-banyak Bra.. Bra apa yang paling besar?

20 comments:

Anak Mami said...

taiko, hang ni lawak la... kena btoi penjelasan hang bagi.. specially hantu kopek tu.. kelakar siot!!

Lizzam said...

Aku jawab...

BRAZIL!!!!

Amy said...

FUnny and cute! :D

passerby said...

Bra ape yg besor? Bra saiz H lerr :D

Zetty said...

Gersang ke kat sabah?

Anonymous said...

Mat, aku copy gambar menatang-menatang tu tak per kan? ..hehe

Anonymous said...

Bra apa yang paling besar? Ada 3 suspek dalam wanted list tu :

1. Bra kete (biasa la ni..)
2. Brabus bin Mercedes
3. Gabra

tul ka ni?

AKULAH MASTURA.. said...

hek eleh..topik comot yg ko bincangkan...huhu

tiNa husSain said...

hahahaha.. zetty is right.. taiko gersang ehh kat sabah? hahahaha..

13may said...

hahha....

Tenno Miyake said...

brabus la tu..

taiko dulu pakai bra jugak masa kekecik.. tak salah aku cup B..

Anonymous said...

Brazil tu betul la mamat lizzam tu jawab.. Aku saje tanak jawab brazil sebab nak kasik taiko pening..(tah apa-apa la yeer..)

Anonymous said...

Bravo bravo

Rt Hon Sir Cipan Nougat-Tenuk said...

Air-bras 380, oh sori tu Air-bust 380.

Anonymous said...

Aku rasa kan si Hazril ni tengah ambik kelas cara-cara memakai kondom sampai takde masa nak update blog dia ni sekarang...ya tak mat hazril?

Anonymous said...

Ok la mat, lepas ni ko cerita la pulak pasal saiz-saiz kondom dan perasa-perasa nya kat kitaorang pulak ya..in your next blog-CNY Special Pig Year Edition! (Bosan aku duk menyampuk je ni..)

Anonymous said...

Oii sorry..bukan Hazril...--> TAIKO!!! jangan marah bang..

tiNa husSain said...

taiko,
can i hv ur email add? thanks..

Taiko said...

anak mami: wahh.. kau ni anak mummy return ke?

Lizam: Betull!!! terang hati lah kau. Mengaji mestu khatam 3 kalil ni.

amy: aku memang cute. Terima Kasih.

passerby: salah..

anonymous: salah..

zetty: adalah gersang sikit2

mastura: sekali-sekala.

tenno: mana ada aku pakai bra. aku topless aje la.

DiyanaYang said...

giler kelakar siot blog you nih..

nak tanya sikit...betul ke mata org lelaki mula berpinau di setakat cup F?? bukan cup B pon dah berkelip mata ke??merujuk kpd lelaki Malaysia la tapi...

diyanazman.com