Friday, May 18, 2007

Enam Tahun Berlalu..

18 Mei 2001 - Hari Jumaat. Aku dinikahkan dengan isteri tercinta.

18 Mei 2007 - Hari Jumaat jugak. Aku dah ada 3 anak

Sekejap je aku rasa. Dah 6 tahun aku meninggalkan zaman bujang sunti. Buat pengetahuan korang, aku masih lagi teruna masa aku dinikahkan dulu. He he he.

Ohh.. gambar ni bukan gambar kawin. Tapi gambar sempena raya tahun lepas.

20 comments:

Zetty said...

Happy Anniversary kepada Encik Taiko dan Isteri.

p/s: lagu background kau...pergh!

Peej said...

happy 6th anniversary...
semoga bahagia ke anak cucu..

Anonymous said...

otak aku tiba2 je terhenti berpikir bila baca blog lu yg ntahapahapantah nie
ko memang ada kemahiran membuatkan orang yg sedang membaca akan terus menguap dan terlelap tapi bila baca blog ko dia terbangun balik
ah lantak la
lagi satu... afdlin shauki x best!

passerby said...

pheeewit.. :D

semogo panjang umo, murah rezeki. bilo eh nak tambah soghang lagi?

Fina said...

waaaaa kau ni sangat sweet orangnya....

happy anniversary la itu maciamm.....

azq said...

cesss... gambar yg sama...

wan said...

hehehe dah baca blok missus baru masuk sini

takpe wish lagi sekali

'happy belated anniversary, moga kekal ke akhir hayat, dikurniakan zuriat yg comel2 lagi'

terabot said...

aku dah wish utk ko, tapi nape utk ko dia tak kuar, nut utk wife ko, komennya kuar...hahaha, ko pasang mandrem ek..congrats anyway!

booGie said...

giler lah!
Romantik juak orang tua ini.
ahahaha...
Congrats bro!
Semoga sampai ke cicit.
Walau pun Arsenal tak menang apa.

Rt Hon Sir Cipan Nougat-Tenuk said...

Alahai ... lambat 3 hari.

Anyway, tahniah 6 kilo - setahun sekilo.

:D

didie said...

huhuhu.. caya orang baru... nak cari geng baru.. apa kabar geng baru? kekal berpanjangan kawin geng baru...

didie said...

huhuhu.. caya orang baru... nak cari geng baru.. apa kabar geng baru? kekal berpanjangan kawin geng baru...

13may said...

Happy Anniversary kepada Encik Taiko dan Isteri....

Taiko said...

arigato gozaimas semua.

blackpurple said...

Alhamdulillah. Tahniah. Kenapa nak kaburkan gambo pulak..? he he he..

Kalau 6 tahun , 3 orang. Maknanya dua tahun sekali la ni ekk..

mundarmandir said...

semoga kekal bahagia sampai bercerai nyawa dari badan...insyaallah mudah-mudahan..

Tenno Miyake said...

masa ko kawin dulu, aku dapat duit singgit2 dalam 5 ke 6 ringgit. berebut dengan zaidee kambing.. hahahaha...

lilyliverbird said...

tahniah taiko dan mrs taiko...jiwang karat gak mamat ni ha ha

Fina said...

WOI UPDATE LA BLOG

Taiko said...

blackpurple: kalau kabur nampak hensem sikit. Bukan dua tahun sekali. 2002, 2003, 2005.

mundarmandir: tima kasih

lily: timer kasih

tenno: ada ke? aku tak tau pulak. Aku macam kena kejutan budaya je masa tu.

Fina: dah update dah. siot je. pasal kau la aku terpaksa update.