Thursday, May 17, 2007

WAJIB TONTON - SUMOLAH



Hi Kawan-kawan,

Malam tadi aku tengok SUMOLAH dengan wife aku. Cerita ni memang kelakar. Korang pergilah tengok. Ajak la mak bapak, adik beradik, kengkawan etc tengok sama-sama. Kalau korang tak gelak masa tengok cerita ni, elok korang jadi Zombie aje la. Lepas dah tengok tu jangan lupa tolong promosikan kat internet, radio ERA, RTM, TV3, balai raya, Pertama Kompleks, Stesen LRT, dan PLUS Highway.

Ayuh kawan-kawan... kita PECAH PANGGUNG minggu ni. Support brader Afdlin Shauki! Dia gemuk, dia kelakar, dia comel, dia kreatif.. macam aku jugak.

Kalau korang boleh support cerita Spiderman, takkan korang takleh support SUMOLAH. C'monlah..

Regards,

Taiko Must Die


17 comments:

azq said...

yey! diorang shooting kat puchong rupanya...

c*p#p said...

berapa Afdlin bayo ko utk iklan ni Taiko?....!!

blackpurple said...

Baru plan nak pergi tengok kat IOI Mall....

Pernah lepak Bravo's Puchong Utama..? ha ha

ahmad_xkesah said...

haha..
ko mmg ske tgk filem tuh..
psl ko ngan afdlin satu planet..
due2 leh jd sumo-man..
ekekee...

p/s: mggu ni nk tgk spiderman3..
kali ke-2 :p

Tenno Miyake said...

aku baru nak ajak kao!

Kadazan Power! said...

aku rasa movie tak sampai kk la...:(

tapi nanti aku download torrent.. hehe...

Taiko said...

azq: masa diorang shooting tu tak perasan pulak kan?

cipap: mana ada afdlin bayar. aku ada share lah dalam movie ni.

blackpurple: ta pernah la lepak sana. Kalau Syed Puchong Perdana tu pernah la

ahmad: lepas tengok spiderman jangan lupa tengok Sumolah ye.

tenno: tu la pasal. kau lambat cakap. heheh

kadazan: ada la.. aku rasa next week afdlin and the gang akan turun KK. aku rasa, cinema kat Centrepoint mesti ada punya. Hari tu aku pergi, cerita indon Hantu Jeruk Purut pun ada.

Fina said...

kok aku nengok tak sedap, siap kau...aku mintak balik duit wayang tuh....double ok...

Kadazan Power! said...

tak best la gi center tu... boring... ramai budak2 yg busuk macam tak mandi lapan tahun...

Zetty said...

so, IOI Mall weekend ni..kau belanja aku ngan fina. ada berani?

terabot said...

aku baru nak cakap, fina dah cakap, aku nak gi tgk, kalau tak best siap ko...

Anonymous said...

citer ni kasik free pun x kan ku tengok
..sbb? citer melayu smuanye x best
kalau masuk TV time raya pun aku alih crite lai ...rela aku tgk tok imam baca khutbah hari raya

Fina said...

so brani tak? aku zetty ngan kau..threesome nengok wayang kau blanje...

-rela dipaksa-

Taiko said...

fina: pergi la tengok dulu. menangguk di ayer keroh nampak?

kadazan: abih kat mana lagi kat KK tu yang boleh lepak? karamunsing? heh heh

zetty: apa daa.. pakai BMW pun takkan takleh beli tiket seniri. hihihi

terabot: pi la tengok dulu. kelakar la citer dia.

anonymous: blah la lu. he he

fina: tak boleh maaa. bajet aku tengok wayang untuk bulan ni ialah pirates of the carribean. yang ini bukan setakat 3 some. orgy pun boleh.

Fina said...

hahahahhaha.......

aku pun nak nengok pirates of the carribean gak....

btw, sedap nama boobies kau kan?

tiub beskal said...

aku dah pi tgk ari sabtu lepaih.gile senak perut aku gelak.berair biji mata aku macam org nangis.patut la si taiko ni dok promote citer ni sebab dia pon bleh bersumo.ko dah try pakai cawat tu ke taiko?tapi so far baik punya cilok is still the best product from afdlin shauki

Kadazan Power! said...

takde tempat lepak yg berkualiti la kk ni... paling hebat pun dok tepi pantai jer la tengok laut... kalau tak pun gi karaoke...