Thursday, June 08, 2006

Work Sucks!

Sori geng..

Kepala otak aku sungguh letih 2-3 hari ni. Kepala letih. Otak letih. Vertebrata aku pun letih.

AKu bizi gila. Semalam aku kerja nearly 24 hours. Kuli Batak pun tak kerja macam ni. Orang Batak pun tak suka jadi Kuli Batak. Inikan pulak aku.

Kalau aku ada mood, aku upadte la dalam pukul 2-3 pagi karang ke..

Jejaka Tertekan,

Taiko

6 comments:

Tenno Miyake said...

hmmh garmpunk btul..

komen2 tu dah menjangkiti blog aku plak.. maleh dah aku nak layan.. tak relevan betul isu racist diorang tu..

ko kena mofaz tak taiko? dia nak kawin ni. kat penang. esok, aku dengan hemsem dengan cop nak naik penang.. nak itot tak?

nak itot, call aku la.. bley layan karaoke..

Zetty said...

vertebrata apo bondo ehhhh?!

Taiko said...

sori la bai. aku rasa diorang masuk blog kau tru link kat blog aku la.

zetty: vertebrata bukan tulang belakang ke?

nina karina (nk) said...

hmmm, kesiannnn... keje lah rajin rajin for maxis ek...

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... efficacy and safety of vardenafil custom car cover rx8 Sbloccare il parental control Grand teton hiking cascade canyon 1920+s+general+electric+refrigerators Battery operated four wheelers Buy clomid mexico karen and william butler divorce san diego Harrah s casinos apollo fire alarm Impotence+incontinence+together Cure vitamines

Anonymous said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP »