Thursday, June 01, 2006

Pochong

Ini aje la ole-ole yang aku dapat bagi korang sekembalinya aku dari Marang dan Cherating hari tu.



Ni gambar adik sedara aku. Kitorang buat rakaman video kisah ternampak hantu pochong di Hotel Legend Cherating.

Grrrr... masuk opis je aku terus jadi sibuk giller. Start next week bermulalah projek aku kat Nilai. Bermakna aku akan sibuk gila sampai nak gila. Dah la normal schedule yang 2 bulan dah dikompreskan jadi 3 minggu. Nak kena siapkan before Quarter Final World Cup. Memintak la ada bencana alam yang berlaku kat Jerman sehinggakan World Cup delay. Takde la pressure sangat aku nanti. Heh heh..

10 comments:

noraru said...

doh! ofis aku pun terkezut!

Uda said...

Sibuk bagai nak gila? Org gila nie aku tahu ada 'lesen besar'... buat aper2 pon org takleh dakwa.... hehehehe... Best jugak aper tue....

Zetty said...

kussss semangaaattt!!!

Anonymous said...

hawauu!!! takajut aku

13may said...

memang ada tanjak adik sedara hang jadi Pocong....kami kat kawasan utara panggil hantu bungkus....

taiko...apsal hang mintak bencana alam kat German? hang patut mintak something happen supaya projek hang dilanjutkan selepas World Cup...baru hang boleh bersuka ria tengok world cup..at the same time...tadak la jadi orang gila:P

azq said...

alamak... bila dah capture dlm gambar nampak seram la jugak. tapi masa kat cherating hari tu lawak nak mampus... ada ker hantu pocong boleh gelak tersengeh-sengeh... hhahahahahhahahaha.... tak real langsung!

Taiko said...

noraru: aku pun terkezut jugak bila bukak blog aku hari ni. hampeh punya aku!

uda: masalahnya kalau aku gila sure aku kena buang kerja sebab tak cukup piawaian.

zetty: aku pun kuss semangat jugak bila aku bukak blog aku hari ni. Kuswadinata pun tak kuss semangat macam aku.

anonymous: hawau punya aku!

wakhubby: masalahnya projek aku ni oleh kerana adanya world cup. Kalau takde world cup, tak guna la aku punya project ni sebab nak catter SMS dengan voice call yang mendadak naik semasa world cup.

azq: kalau buat kat lebuhraya damansara puchong, lagi real pochong tu!

Si Takut Pocong said...

Giler ahh!! Berderau darah aku. Sib baik pagi Jemaat. Kalau smalam wajib aku takleh tido mlm tadi. Siye lu..

Anonymous said...

This is very interesting site...
Digital olympus digital cameras Panasonic digital camera rebate patent services

Anonymous said...

Best regards from NY! » » »