Tuesday, July 11, 2006

Zainudin Zidane Lagi

Sesiapa yang teringin nak nengok zidane tanduk buah dada materazzi, click:

Sana

Sini

Sinun

Heheh.. hari ni masih lagi mood 'zidane'.

6 comments:

aDriana said...

apa kejadahnya la zidane ni..

asijupon said...

nih andaian aku la..

(materazzi picit nipple zidane)

zidane : ko ni pahal?

materazzi : ala.. relax la bang.. x luak pon..

zidane : ko nih gay ke? ah!! gay boleh mampos!!

GEDEBUAK!! (Zidane menanduk dada materazzi dgn hebatnyer)

hipotesis aku - materazzi tuh gay :p

Uda said...

Zidane nak test takut2 pasnie kena ambik penalti pakai kepala... HAHA..

Foxybabe said...

materazzi mana ada buah dada..??!!

hihihihi.

azq said...

hari ni kat berita harian online, ada gambar zidane semasa muda, hensem gak mamat ni. heh heh.

Tenno Miyake said...

ala macam la zidane tu tua sangat.. dia tua kita berapa tahun je azq..