Tuesday, August 01, 2006

Where's The Love??

Letih la.. Everyday aku try nak update Blog tapi takde mood je. Hari-hari baca sokkaba cerita pasal perang kat Lubnan. Anyway, korang try la carik buku ni kat kedai buku. Tapi, latest version punya cover lain sikit.



Selamat membaca!

5 comments:

Uda said...

Ko takde mood ok la, at least tulih something gak... Aku takde mood & malas nak update tahap dewa nyer... HAHAHA... Semua kerana hidupku yg hectic... HAHAHA!!!!

Zetty said...

camne nak baca...kau letak cover buku jek kat situ. Kau scan la isinya...boleh aku menghabiskan masa bekerja dgn membaca ye tak.

faitty said...

kodokut nak mampuih makcik zetty nih, pi lah beli buku tuh, nak pree ajer..kojo gaji besor..marah sikit akak ni taiko..hehe

mayatsan said...

hehehehe...mantap penulisan...dan aku setuju ngan semua kenyataan berhadas ko....muahahahahah...keep it up!!!

kuku man said...

Kawan die nama Micheal collin Piper!