Monday, June 25, 2007

Goodbye Bro









17 comments:

13may said...

abih ler....

azq said...

itu jek?

Anonymous said...

muahahahaha sape yang sokong arsenal tuh, lupakan la musim kali ini, what is arsenal without arsene wenge.. tinggal .....al sahaja.. muhahahahahahahahahahahhahahahaha gelak setan ya amat sangat

ahmad_xkesah said...

muahahaa...(gelak setan jgak)
tp xpe...byk lg player yg mantap..


pape pn..glory² MU..

an2 said...

arsenal? ke "arsene"nal? ke "henry"nal? semua tak "terke"nal.

MU..We're the champions!!

Effizzul said...

Season 2003/2004
We were Invincible!
We win some, we DRAW some....

an2 said...

aku lupa pulak... yang ni...

MU dah buat quick recovery without Roy Keane and Nilsterooy...

Arsenal... sejak Viera takde... hancus... ni hilang Henry pulak!!

lempeng!!

hehheh

lilyliverbird said...

adieu thierry henry. you are the beautiful in the beautiful game.

salute to one of EPL's greatest.

Tenno Miyake said...

arsenal is an arse!

Hahahahah!

Taiko said...

13may: belum start lagi.. mana buleh abih

azq: pictures say thousands words.

anonymous: belum cuba belum try!

ahmad: kita tengok sapa yang kena!

an2: champion champion pun bungkus dengan bila main dengan arsenal. hihi

effizul: record tuuuu.. MU takleh buat punya

an2: ek ellehhh.. berapa juta pulak MU habis nak recover player-player tu? arsenal pakai duit sikit je dah boleh kalahkan MU kat old trafford.

lily: kau memang best. macam gerrard jugak.

tenno: what is anal without arse. hahaha

nazztradamus said...

A dark day not only to Arsenal, but to the Premiership as well.. But by no means are we in dire circumstances .Walau camner pun, Arsenal will awake to a new dawn without Henry.

THE FUTURES STILL BRIGHT.. THE FUTURES RED & WHITE..!! heh

Tenno Miyake said...

anal tu main bontot yer?

* sila beri tunjuk ajar..

Taiko said...

nazztradamus: cayalah!

tenno: ye betul. hang memang pakar!

Sunan_Jati said...

wah.. ganaznih!

Tenno Miyake said...

Bolehkah anda beri penerangan kepada saya dan rakan2 yang lain bagaimana untuk 'anal' di blog ini?

* Yang mengharap utk diberi tunjuk ajar... hehehehe..

Anonymous said...

"nazztradamus said...
A dark day not only to Arsenal, but to the Premiership as well.. But by no means are we in dire circumstances .Walau camner pun, Arsenal will awake to a new dawn without Henry.

THE FUTURES STILL BRIGHT.. THE FUTURES RED & WHITE..!! heh "

What the heck??
Arsenal The Goner..
COYS!

nazztradamus said...

the Goner? only next season will tell.. heh.

henry pun tak contribute banyak this season. we can do well without him next year. at least another 6 million pound bleh jimat (dan utk cari org baru) coz dah tak bayar gaji dia. yippee.. !!

bro taiko, blog dedicated baru bukak..heh

http://mightygooners.blogspot.com