Wednesday, June 06, 2007

Keywords

Ini adalah beberapa keywords yang pengguna internet search sehinggakan resultnya ke blog aku ni. Ha ha ha. Aku rasa, bagi siapa yang follow blog aku ni dah lama, atau pun yang rajin baca aku punya archive, mesti tahu mana punya entry yang ada keywords ni. Hah hahaha..

7 Jun 09:12:32 search.yahoo.com hazril.blogspot.com

7 Jun 06:16:30 blogsearch.google.com roxette

7 Jun 00:18:28 www.google.com.my gambar orang sedang bersunat di kampung

6 Jun 15:50:11 www.google.com: buah dada melayu

6 Jun 14:22:33 search.yahoo.com: bidalan bidan terjun

6 Jun 12:53:52 www.google.com: skodeng awek

6 Jun 08:00:56 search.msn.com: tunjuk cara menjahit manik dan labuci

6 Jun 07:40:08 search.yahoo.com: cara sembahyang sunat tarawih dengan lebih detail

6 Jun 04:16:40 www.google.com: hazril taiko

6 Jun 01:23:08 www.google.com.my: bohsia punya port

5 Jun 20:26:55 www.google.com: gambar bulu tangkis powerpoint

5 Jun 16:43:24 www.google.com.my: nama kelakar

5 Jun 15:30:53 www.google.co.id: sejarah bola kaki

5 Jun 14:28:40 www.google.com.my: maklumat mba

5 Jun 14:24:54 www.google.com.my: gardenia lagu iklan

5 Jun 13:57:13 www.google.com: aku mintak doktor cek tekanan

Nampaknya lepas ni aku kena lebih berhati-hati dalam memilih perkataan.

9 comments:

Mak Su said...

ya ker? how about perkataan "die"? ada pernah orang cari "die" tapi jumpa blog ko?

azq said...

"6 Jun 07:40:08 search.yahoo.com: cara sembahyang sunat tarawih dengan lebih detail"

heh heh heh...

nanana-ne said...

tapi boleh kan kalau kite tanak org google/search kite. kalau tak silap la, ade setting die. rasenye.

boleh buat org slh fhm ni. hee. tapi kalau lepas ni kena berhati2 memilih keywords tak seronok pulak.

lilyliverbird said...

bila blog ni cerita pasal sembahyang terawikh? cerita sunat memang banyak lah..sampai 3 entry kot lol

13may said...

hehhe....dasat dasat:D

ahmad_xkesah said...

ek..
korg prasan x..
sume keywords lm google tu mnuju kepada kelucahan...
masih di tahap B..xmmbimbang kan lg...
bole truskn mmbaca blog ni..
KILL KILL KILL..DIE DIE DIE DIET..

Peej said...

kelucahan itu indah...
*apa kene mengene nih*

Tenno Miyake said...

keyword ni ko set sendiri ke apa.. musykil gak aku nih..

Taiko said...

maksu: tak tau la pulak. cuba la try. he he

azq: kesian orang tu, masuk internet sebab nak bertaqwa, tapi tak pasal2 buat perkara lagho sebab masuk blog aku.

nanana: tak best pulak kalau macam tu. takpe lepas ni aku akan lucahkan lagi lawak2 aku.

lily: ada laa... masa bulan puasa tahun lepas. cuba carik archive aku bulan 9 atau 10 tahun lepas.

lily: yang baik datang dari Allah, yang buruk tu dari saya sendiri. heheh

ahmad: nak buat macam mana, tak sengaja!

peej: memang indah. macam duduk kat Pandan Indah je rasa indahnya.

tenno: takde masa aku nak set keyword. huhuhu