Monday, June 04, 2007

Usahawan Baru

Hi Kawan-kawan,

Aku ada bisnes baju melayu untuk raya tahun ni.

Sila layari http://baju-melayu.blogspot.com untuk maklumat lanjut.

Tolonglah war-warkan pada keluarga, saudar-mara, kengkawan, opismate dan sebagainya.

Kalau berjaya projek aku ni, aku belanja korang!

Salam sayang dari aku (hehe),

Taiko Must Die

8 comments:

terabot said...

wa caya sama lu lah taiko, selamat menjadi usahawan. Insya Allah, aku war-warkan...

Mak Su said...

macam tak percaya

Taiko said...

terabot: tima kasihh.

maksu: tak caya sudah, namamu dolah..

ahmad_xkesah said...

waa...dh bukak bisnes bju raya..
pose lum laie..



ahmad_xkesah said: pkai bju raya lpas jee...jimat seh

Uda said...

Wah... Anak usahawan nasik lemak jadi usahawan baju melayu.... cantheeekkkk..... nanti aku post url nie kat blog aku.... bila masa aku rajin nak bukak blog sendri la... hehehehe.....

Anonymous said...

huishh...kalo aku dpt seploh ribu downline mau dpt 100k..boleh buat rumah batu tu..

Taiko said...

ahmad: kalau dapat baju baru free lagi jimat. huhuhu

uda: tima kasih tima kasih

anonymous: buktikanlah! jangan cakap saja! (macam penceramah MLM pulak aku cakap)

Tenno Miyake said...

weh bagus jugak..

aku dah lama tak beli baju raya.. tapi aku selalu beli baju raya harga RM80 ke atas je..

pasang siap ke tempah nieh?