Friday, June 29, 2007

Saudagar Coli


Kalau aku jual coli yang yang seksi-seksi macam ni secara online, agak-agak boleh laku tak? harga dalam RM30 macam tu. Tak kisah la size apa pun. Harga tidak berkadar secara langsung dengan saiz. Mana la tau kot-kot ada yang nak pakai cecoli macam ni, tapi segan nak beli kat shopping complex kan?

bak kata pepatah:

Den teghaso buntot den dighabo-ghabo,
Den nak maghah tapi den teghaso suko.

Apa pendapat anda?

p/s: Sila lihat semula entry tentang bra di sini.

11 comments:

nazztradamus said...

fuiyoo.. indah dalam samar dedaunan nan merah itu.. heh

Peej said...

kalau xde size mcm mana???

ahmad_xkesah said...

hahaa..
ps mniaga baju..
ko bukak kedai bju dlm plak..
otak bisnes tul..hihiii

daemon said...

//ini custome-made ke?
kene buat ukur badan dulu ke?

daemon said...

//ini custome-made ke?
kene buat ukur badan dulu ke?

terabot said...

jap, katakan aku nak order...:

Taiko, size aku .... warna....

ISH, ISH, sogan den...

tak sanggup mak, nyah!

hehehehe

Taiko said...

nazz: aku tau kau mesti suka punya.

peej: boleh kasi ukur maaa..

ahmad: meniaga orang lagi untung dari meniaga unta!

daemon: kalau takde size, boleh kasi ukur. senang je nak ukur..

terabot: nak malu apa. husband kau mesti suka punya lah :P

a said...

saya akan beli!!

an2 said...

taiko... ko pakai saiz berapa?

Mak Su said...

eeeiii, tak sanggup ler nak order coli dari taiko...

Taiko said...

a: boleh saya tahu size?

an2: aku topless. mana ada pakai bra.

mak su: ala.. beli laaa.. beli laa.. kalau kau beli coli dari aku, aku bagi free spender sekali. he he he