Wednesday, June 13, 2007

Kaji Selidik

Hai Kengkawan..

Boleh bagi saya 5 minit?

Silalah ke http://bajukerja.blogspot.com

Bukan mintak beli... mintak jawab soalan survey je.. boleh?

Kalau rajin, tolong la promote kat opismate, keluarga, mailing list kengkawan lama dan lain-lain lagi.

Terima Kasih

11 comments:

Mak Su said...

wokey... saya akan kembangkan ala ala MLM soklan awak tu.

lilyliverbird said...

jual pompuan tak nak ke? he he

daemon said...

cerita ko baru sampai darjah enam ke... bila nak cerita sampai skolah menengah lak..
citer sunat dah... citer akil baligh jek blom nih!

13may said...

komisen ada???

hahha...btw, aku try inform kat kengkawan aku kat area sini.

Good Luck!

Taiko said...

mak su: terima kassim

lily: kalau ada supplier, ok gak. heheh

daemon: slow and steady bro. sabar.

13may: terima kassim. nak bagi komissen tak mampu lagi la bro. kalau berjaya bisnes aku nanti, aku takkan melupakanmu lah.

aez82 said...

nak bukak bisness baju yer ?? moga success deh..

daemon said...

...and yg paling ptg pasal along ko
-al fatihah

orang biasa said...

salam. neh projek ape ko buat survei neh? aku bule jawap ke? biasanya jawap survei org bagi buah tangan..hehe

Tenno Miyake said...

orang biasa ni macam din beramboi pulak. interview mintak duit..

weh amacam? dah beli ke kain2 tu? aku rasa ko kena gerak dari opis ke opis la mate.

weekend ni aku turun kl. KO ada mana?

Taiko said...

aez82: terima kasih atas doamu itu. tolong-tolong la war-warkan ya. heh heh

orang biasa: ada la buah tangannya nanti.

tenno: aku balik tangkak la weekend ni.

fiezafadilla said...

bukan senang nak senang, bukan susah nak susah...