Friday, January 06, 2006

Festival Ghost

Aku ingat aku nak bela hantu raya lah. Kerja banyak gila. Kalau aku ada 3 ekor hantu raya, akan kusuruh sorang kerja kat Maxis, sorang Meniaga, sorang teman aku main terup declair kat rumah.

Kenapa aku cakap macam ni? sebab kerja aku banyak. Aku boleh jadi takde idea nak menulih hari ni.

Tapi.. bela hantu raya berdosa tau. Nanti masa nak mati nanti susah ooo.. Kalau kita dah mati, tapi, badan kita hidup lagi. Makan banyak pulak tu. Rupanya hantu raya yang ada dalam badan kita tu yang nak makan nasik. Untung kalau bawak hantu raya makan buffet.

Ni nak raya haji ni. Hantu raya ada ke pergi Haji? mana la aku tau.. ahh.. minggu depan la aku sambung cerita dengan harapan kerja aku boleh siap.

Selamat bercuti. Aku tak cuti weekend ni. Kena siapkan before isnin. Chow!

4 comments:

azq said...

siapkan keje tu cepatt... nak balik kampung - raye! orang dah apply cuti sampai rabu!

Fina said...

woiii kampung aku ada hantu raya tuan dia nama timah segot..ko nak tak bela?? nanti aku tanya2 kan..aku pikir timah segot tu pun tak lama lagi jalan la tu..sure takde orang nak jaga hantu raya dia..amacam?

Tenno Miyake said...

Kalau bela hantu raya, sure aku kurus.. sebab setiap kali aku makan dia yang makan lebih..

Tapi yang tak best, kalau aku ada bini pun nanti sure dia bedal sekali.. tu yang tak best tu...

Anonymous said...

Enjoyed a lot!
Movingmoving companies moving cost movers address Moving companies starving college kids dallas mover dfw moving storage commercial moving company Ambien experiences real moving company not a movers directory Pakistan online payments Moving company michigan men move fetish by eve handbags new haven moving company Fat harddrive daqmage