Saturday, January 21, 2006

TAG 1

Ini apa benda yang Izham suruh aku buat ni. Aku buat aje la.

1. The Cosmic Abyss
2. Purple Ink Tumbles From My Humble Pen
3. Between Lambs & Muttons
4. Izham ~ The Way Life Should Be
5. ..Taiko Must Die..


Then you select five people to pass the love on to. Pick anyone you like to start with..

1. Brad Pitt
2. Angelina Jolie
3. Tom Hanks
4. Drew Barrymore
5. Jackie Chan

What were you doing 10 years ago?

Belajar kat iTTM, Taiping. Pagi pergi kelas. Petang gi Taiping Naik Basikal. Main Basketball. Malam tengok video. Borak-borak. Buat kelakar. Kutuk-kutuk. Belajar malas. Kalau ada assignment, tunggu ada orang siap buat lepas tu baru copy.


What were you doing one year ago?

Kerja dekat Celcom. Jaga Swicthing untuk Celcom Prepaid. Orang rumah aku nak bersalin anak nombor 3. Masa scanning tak nampak alat kelamin yang mengatakan dapat anak laki. Aku memang target dapat pompuan.


Five snacks you enjoy
1. Nasik dengan Ikan masak lemak cili api
2. Gulai Tempoyak ikan Patin
3. Sambal Sardin tumis cili api
4. Cekodok breakfast cicah sardin semalam.
5. Mihun Goreng Mak

Five songs to which you know all the lyrics off your head right now:
1. One - Metallica
2. Relaku Pujuk - Spider
3. Puji-pujian - Raihan
4. Pupus - Dewa
5. About a girl - Nirvana

Five things you would do if you were a millionaire:

1. Settel semua hutang
2. Beli Tanah Lot - Buat Bungalow
3. Bukak kedai jual ikan
4. Invest dalam Real Estate
5. Pegi Scotland dengan wife

Five bad habits
1. Procrastination
2. Takes things for granted
3. Berdengkur kuat masa tido termasuk la dalam kelas
4. Boros
5. Boroi

Five things you like doing:
1. Tengok Movie & kumpul DVD
2. Dengar Lagu best-best & kumpul kaset/CD
3. Bincang-bincang dengan bini
4. Bawak anak-anak jalan-jalan
5. Buat Lawak Bangsat

Five things you would never wear, buy, or get new again
1. Coli
2. Spek budak nerd
3. Spender kat luar, seluar kat dalam
4. Rantai, gelang, cincin etc
5. G String

Five favorite toys:
1. Toy Story
2. HP iPAQ PDA
3. Video Game Sponge Bob anak aku
4. MP3 Player
5. Laptop

9 comments:

Anonymous said...

apsal snack berat sangat?

Taiko said...

sebab tu la aku gemuk

terabot said...

hehe...define spek budak nerd....

Zetty said...

bra siz berapa brader? Size bra kena betul sebab nak balance load perut pulak kakakakak!

azq said...

yey! jom pi scotland!

nadya said...

hehheh...
apasal boroi falls under bad habits?

Taiko said...

zetty: malulah nak cakap

nadya: bila aku tertulis 'boros' tu aku malas nak pikir bad habit aku yang lain, lalu aku pun tulislah boroi.

Taiko said...

terabot: macam perabot pulak nama kau ni. Spek budak nerd tu yang dibuat dari plastik tebal dan selalunya kaler hitam macam spek superman sebelum menjelma jadi superman.

izam said...

"Five things you would never wear, buy, or get new again

3. Spender kat luar, seluar kat dalam"

just nak komen, aku ada gambo yg ko pakai spender kat luar weh... heheheh
tak tahu la ko ingat lagi tak kat aku. but aku rumet ngan ko kat sekolah menengah. aku junior la tapi. hehehe...