Monday, April 24, 2006

The Greatest Albums - Part 1



1. METALLICA - ..AND JUSTICE FOR ALL



2. NIRVANA - NEVERMIND



3. CROMOK - IMAGE OF PURITY

Itu sahaja hari ni. Enjoy the music. He he he

3 comments:

Uda said...

Taiko... Aku br jer lps Dwld kesemua 13 album Metallica (mp3 ler) kat inbertenet... Best layan dlm kete sambil memecut laju bagaikan kasawari mebelah langit... HAHAHA!!!!

'Blood, Sugar, Sex, Magic' kena listed gak tuh...

p.s. Terbayang wajah Cikgu sekolah aku dulu dgn muka garang memarahi kami menonton video concert Metallica.... Sayang nyer dier pronounce nama group nie 'kalika'... HAHAHA!!!!

Tenno Miyake said...

dulu2 aku ingat metallica ni puja setan. First time aku dengar fade to black macam lagu hantu siot.. apa taknya, pengawas dorm aku pasang lagu pastu samung kat speaker yang curik dari surau. Memang la bunyik dia fail.

Aku selalu takleh tido masa tu.. takut..

Taiko said...

Uda: Metallica ni evergreen la. Sampai tahun 2996 nanti pun orang boleh dengar.

Izham: Masa tu buta metal lagi heh heh heh