Monday, April 03, 2006

B . Z

Giler punyer bizi aku minggu lepas. Hari ni pun bizi jugak. Kepala otak aku pun tak boleh berjalan lancar untuk update blog.

Kalau korang masuk blog aku ni takde update jugak, cuba korang click 'refresh' 10 kali. Kalau takde entry baru jugak, confirm memang aku bizi dan tak sempat nak update.

Selamat mencuba!

5 comments:

Anonymous said...

bz? Iye ke.... bizi membentuk perut? yela membusungkannya heheheh

eleh sudah le...hari tu gi kenduri..aku nampak ko sibuk tul... tangan pon dah tak boleh tegak..kena sengetkan sikit ..dah macam kingkong huhhhuhuhuhuhh

Kingkong = bigfoot

izam said...

taiko = hazril = moni jugakkan?

tak tahu la ko ingat lagi tak kat aku nih... rumet masa kat sekolah kat pahang tuh... izam :)

adios...

Taiko said...

izam: ya aku la orangnya dan aku ingat sama engkau. Senang-senang datang le ke rumah. Bukan rumah Musytari.

Taiko said...

mohen: orang-orang tough semua tangan macam tu

Tenno Miyake said...

oh tu mohen ghopanya..